CALITATE ȘI CERTIFICATE
Calitate și certificate

Standarde de calitate ridicate

Veroniki Ecogroup acordă o mare importanță proceselor sale de producție și a obținut certificate care atestă conformitatea cu cele mai ridicate standarde europene.

Aceasta deține trei certificate importante:

 

  • Standardul BRCGS pentru ambalare și materiale de ambalare, ediția 6: certificat 2019
  • FDA certificat
  • Certificat EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară) și Institutul Fraunhofer privind siguranța alimentară
  • SA 8000:2014

CERTIFICAT

Certificat BRC

 

BRC GS PPM este un standard recunoscut la nivel internațional care stabilește cerințele pentru fabricarea ambalajelor și a materialelor de ambalare utilizate în operațiunile de ambalare și îmbuteliere a produselor alimentare, precum și pentru produse cosmetice, articole de igienă și alte produse și materiale de consum.

AVIZ ȘTIINȚIFIC

Jurnalul EFSA

EFSA evaluează siguranța substanțelor utilizate în materialele care intră în contact cu produsele alimentare (FCM), inclusiv materialele active și inteligente.

 

EFSA evaluează, de asemenea, siguranța proceselor de reciclare pentru materialele din plastic reciclat utilizate în cadrul FCM.

CERTIFICAT DE RESPONSABILITATE SOCIALĂ

SA 8000:2014

Domeniul de activitate acoperit de acest certificat este:

Producția de folie PET prin extrudare, laminarea și termoformarea caserolelor PET cu și fără absorbant pentru industria alimentară.

RECICLABILITATE

Ambalaje 100% reciclabile

FLEXIBILITATE

Flexibilitate în proiectare, satisfăcând cele mai importante cerințe ale clienților

INOVARE

Dezvoltarea și îmbunătățirea constantă a produselor
Contactează-ne