Cine suntem
Soluții pentru ambalaje PET & PP

Cine suntem

Veroniki Ecogroup este o companie creată în 2017 și face parte din Veroniki Holding.

Noua fabrică se află în localitatea Conțești, județul Dâmbovița, și dispune de o suprafață de 5.200 mp formată din spații de producție și depozitare dotate cu cele mai eficiente tehnologii de profil.

 

Avem o capacitate de 7.000 t/an de filme PET și 300.000.000 de caserole/an, produse din PET & PP în diferite dimensiuni și culori.

 

Suntem singura fabrică din România care poate produce ambalaje alimentare folosind materiale 100% reciclate post-consum sub formă de fulgi, cu o tehnologie aprobată de EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară) și FDA (Agenția pentru Alimente și Medicamente).

Veroniki Holding

Veroniki Holding S.p.A. a fost fondată în 2010 de Daniela Veronica Gușă de Drăgan ca structură unică de coordonare a Grupului Drăgan.

Veroniki Holding S.p.A. a fost concepută pentru a îndeplini, în special, sarcini în direcția  strategică, de control și coordonare administrativă, financiară, comercială și tehnică pentru companiile grupului atât în ​​Italia, cât și în străinătate.

 

SECTOARE

Activitățile Grupului Veroniki

Grupul functionează din 1948, anul în care prof. Iosif Constantin Drăgan, fondatorul său, a înființat ButanGas S.p.A.  în Italia.  Grupul este prezent acum în 9 țări europene unde operează prin 36 de entități, cu aproximativ 1420 de angajați, în următoarele sectoare:

 

GPL;

Energii regenerabile;

Electricitate și gaze naturale;

Naval;

Imobiliar;

Medical și wellness;

Ambalaje alimentare;

Cultură și educație.

RECICLABILITATE

Ambalaje 100% reciclabile

FLEXIBILITATE

Flexibilitate în proiectare, satisfăcând cele mai importante cerințe ale clienților

INOVARE

Dezvoltarea și îmbunătățirea constantă a produselor
Contactează-ne