Pet
PET: o soluție durabilă pentru ambalare

PET este un poliester, având denumirea chimică de polietilen tereftalat.

 

PET-ul este o rășină plastică și este cel mai utilizat material plastic. Mii de produse de consum, băuturi și produse alimentare sunt livrate și ambalate folosind acest material.

Producătorilor le place deoarece este rezistent, sigur, transparent și versatil. Clienților le place deoarece este sigur, ușor și 100% reciclabil. Avantajul PET este că nu transferă substanțe chimice produsului cu care intră în contact, deci este o soluție ideală pentru produsele alimentare.

PET este o opțiune ecologică solidă, deoarece este fabricat folosind ingrediente 100% naturale, oferind, în același timp, o claritate a produsului și un finisaj de imprimare excelente.

Economie circulară

Cu produsele noastre potrivite pentru reciclarea după consum, contribuim la reducerea semnificativă a impactului ambalajelor asupra mediului. Misiunea noastră este să facem parte dintr-o economie circulară.

 

Prin urmare, cele mai multe dintre produsele noastre conțin 100% material reciclat și sunt adaptate în interesul mediului. Astfel, am redus grosimea și greutatea ambalajului nostru, fără a afecta calitatea și gradul ridicat de protecție.

 

Urmărind durabilitatea, căutăm și implementăm soluții pe termen lung.

Aceasta este viziunea noastră.

Modul în care ne concepem produsele oferă clienților noștri o alegere durabilă, iar produsele lor sunt bine protejate în ambalajele noastre. Creând ambalaje mai convenabile, ajutăm și susținem fiecare client orientat spre durabilitate să găsească o alternativă la poluare.

Suntem conștienți de provocările globale de mediu și este responsabilitatea noastră să luptăm împotriva schimbărilor climatice prin scăderea nivelului de emisii și punerea bazelor unui sistem circular care să reducă deșeurile din plastic. Folosind tot mai multe materiale reciclate, transformăm deșeurile în materie primă. Rezultatul este un nou ambalaj reciclabil realizat din materie primă reciclată post-consum în proporție de până la 100%. Cercul este complet.

RECICLABILITATE

Ambalaje 100% reciclabile

FLEXIBILITATE

Flexibilitate în proiectare, satisfăcând cele mai importante cerințe ale clienților

INOVARE

Dezvoltarea și îmbunătățirea constantă a produselor
Contactează-ne